CYKELOPHOLD

Familieturen

Hotel Falster er et oplagt udgangspunkt for en cykelferie på Sydhavsøerne. Det relativt flade landskab gør det til et ideelt område at cykle i. Du er hele tiden tæt på vandet og kan opleve den fascinerende mosaik af vand og land i blå og grønne farvenuancer. Med udgangspunkt i Nykøbing er der ikke mindre end 5 hyggeligt etablerede cykelruter med skiltning. Medbringer du ikke egen cykel, har vi tæt samarbejde med Larsson Cykler, hvor du både kan leje turcykler og el cykler.

Forslag til cykelture

Dag 1:
Tag en tur rundt i Midtfalsterskove, besøg Krokodille Zoo – her kan du se Europas største samling af krokodiller. Med en afstikker til traktormuseet i Eskildstrup kan du opleve en samling på over 100 traktorer.
I Hannoverskoven er der flere muligheder for at spise sin medbragte mad.
Midt i skoven finder du Borremosen, her kan du også gøre et stop og nyde din medbragte mad i meget smukke omgivelser. Der er væltede træstammer og andre udfordringer for unge sjæle.
På vejen hjem kan du besøge Guldborgsund zoo og botaniske have – en hyggelig zoo i Nykøbing F.

Dag 2: (Husk badetøJ)
Tag turen til Danmarks bedste badestrand, 2 år i træk er Marielyst Strand kåret til Danmarks bedste. Oplev den hyg-gelige badeby Marielyst og cykl på diget med udsigt over Østersøen. Du kommer gennem Bøtøskoven / naturpark hvor der er sjældne sommerfugle, myriader af trækfugle og vilde heste.
Du kommer til Skandinaviens sydligste punkt. Hvis du ser godt efter kan du måske se sæler. Her ligger den gamle marine-station, som har forskellige udstillinger i løbet af året. På Gedser remise finder du det gule palæ fra Olsenbande filmene. Turen tilbage fra Gedser går langs Falsters østkyst gennem små byer med kirker og forbi små fiskelejer.

Dag 3
Det kunne være dagen hvor I cykler rundt i den meget store dyrepark Knuthenborg Safaripark. Man kan cykle af den røde rute i Cykelblomsten til Sakskøbing og videre mod Knuthen-borg eller tag toget til Sakskøbing. Sæt god tid af til at cykle rundt i parken og oplev fritgående dyr fra hele verden. Mere end 1000 dyr, 70 dyrearter. Kort sagt Nordeuropas største.
Husk også badetøj i dag.

Dag 4
Oplev Middelaldercenteret og rejs 610 år tilbage i tiden. Tag turen over Frederik d. 9’s Bro til Lolland og kør langs Guldborgsund på Sundruten.
Efter et oplevelse- og lærerigt besøg på det levende Middel-waldercenter går turen videre langs Guldborgsund til Guld-borg. Her cykler I over broen tilbage til Falster og så går turen langs Guldborgsund tilbage til Nykøbing F. Pakken indeholder:

Pakken indeholder

• 4 skønne dage med 3 overnatninger
• 1 x 2-retters menu i restauranten
• Stor morgenbuffet
• 3 x lunchpakker til turen
• Pris pr. pers i delt dobbeltværelse kr. 1.644,” /(enkeltværelsetillæg kr. 200,- pr. nat Kr. 675,-
i forældrenes værelse)